R E G E N B O O G B O U W B E D R I J F

Een momentje AUB...

Preloader Loading Cancel.

Service - Regenboog Bouwbedrif

    You Here!
  • Home
  • Service

SCHILDERWERK

VAKKUNDIG SCHILDERWERK

Schildersbedrijf Regenboog verzorgt alle schilders- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Dat doen wij met liefde en passie voor het vak. Bij ons kunt u terecht voor echte vakmanschap en een perfect resultaat.

Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij alle werkzaamheden die wij uitvoeren maken we gebruik van gerenommeerde merken, wij werken uitsluitend met zeer hoogwaardige en gerenommeerde kwaliteitsproducten.

HOE WIJ WERKEN

Gevarieerd dienstenaanbod,...

Onze dienstverlening is breed en veelzijdig en we denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en hebben daarom een zeer grondige werkwijze, die wij graag toelichten.

Bescherming,...

Wanneer het alweer jaren geleden is dat de buitenkant van uw woning of bedrijf geschilderd is, is nieuw schilderwerk meestal onontbeerlijk. Wanneer dit niet wordt gedaan zal houtrot zijn kans schoon zien en uw houtwerk dusdanig aantasten dat alleen vervanging nog een oplossing biedt. Laat uw schilderwerk dus verzorgen door een vakman. Wij brengen het houtwerk weer in juiste conditie en zorgen voor een mooi aanzien van uw woning of pand.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze dienstverlening?

Contact met ons opnemen

06 84 740 110

Neem Contact met ons op

Contact Informatie

Heeft u een vraag of suggestie? Neem contact met ons op

Castiliëstraat 75, 1827 DS Alkmaar

info@regenboogbouwbedrijf.nl

06 84 740 110

Gratis schatting

Contact voorDiensten

    Ontvang onze Nieuwsbrief